Rijlessen van Autorijschool 'Groot'

Wil je je rijbewijs gaan halen, dan hebben wij voor jou de complete rijopleiding! We bieden keuze uit losse rijlessen of een voordeelcursus die is samengesteld uit 30 rijlessen van 60 minuten, een tussentijdse toets (TTT) en een praktijk-examen voor een vaste prijs. VOOR EEN GRATIS PROEFLES neem contact op!

De meeste kandidaten kiezen voor losse rijlessen. Je hebt dan 3 mogelijkheden:

De reguliere rijopleiding:

Bij deze rijopleiding kies je ervoor om één of twee autorijlessen per week te nemen. Na een aantal autorijlessen ga je ook met je theoriestudie beginnen. Je krijgt tijdens je rijlessen studietips met praktische voorbeelden en maakt, als je dat wil, gebruik van de mogelijkheid om theorielessen te volgen. Als je klaar bent met je theoriestudie kun je theorie-examen in Alkmaar doen (of desgewenst op een andere locatie). Als je het theorie-certificaat hebt behaald en praktisch ook op niveau bent, kan het praktijkexamen worden aangevraagd. Daarna ga je op naar het praktijk-examen, eventueel voorafgegaan door en tussentijdse toets(TTT). Een tussentijdse toets is een soort proefexamen, die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.Het voordeel is dan, dat je precies weet hoe een examen word afgenomen en dat je alvast hebt kennis gemaakt met de examendruk, zodat je meestal beter presteerd op je praktijk-examen.
Daarnaast kun je tijdens je tussentijdse toets vrijstelling verdienen verdienen van je bijzondere verrichtingen, deze hoef je dan op je examen niet meer te doen!

 

De spoedopleiding:

Hierbij wordt van te voren een examen en eventueel tussentijdse toets besproken, waar we dan zo snel mogelijk naar toe werken.
Dat kan al binnen 10 dagen!
Voor deze opleiding zijn wel vereist:

  • Een theoriecertificaat.
  • Een intake-les (ben je wel geschikt voor een spoedopleiding).
  • Veel vrije tijd in de betreffende lesperiode.

 

 

De versnelde opleiding:

Een tussenvorm tussen de reguliere opleiding en de spoedopleiding.

Hierbij haal je in een korte periode ( 1 tot 3 maanden) je rijbewijs.


 

CONTACTFORMULIER

Wilt u ons een reactie sturen? Vult u dan ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees verder..